Reduceri și Campanii Online #39: Azi Fashion Days, eMAG, Flanco, Altex [...]

820 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #39: Azi Fashion Days, eMAG, Flanco, Altex [...]</b>Este ultima zi de weekend și dacă aveți puțin timp la dispoziție atunci puteți arunca și o privire asupra celor mai noi campanii promoționale desfășurate în mediul online. Ofertele sunt numeroase și puteți găsi produse ideal pentru sezonul

Astăzi este o zi dedicată relaxării și cum pentru multă lume shopping-ul online poate însemna și relaxare, vă prezentăm astăzi o listă a celor mai noi campanii desfășurate în online. Nu mai este cazul să navigați printre zeci de pagini web în căutarea promoțiilor actuale, asta pentru că veți găsi în lista de mai jos toate noutățile propuse de către retailerii de la noi în această perioadă. În plus avem și un produs vedetă la preț special!

Produsul erou al zilei:

Doar pentru o zi mai puteți achiziționa smartphone-ul Xiaomi Mi Max 2 de la QuickMobile, retailer ce îl vinde pentru suma de numai 759 lei. Pentru acest preț veți primi un terminal echipat cu ecran Full HD de 6.44 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB de RAM și baterie generoasă de 5300 mAh. Are cameră de 12 megapixeli în spate, difuzoare stereo și 32 GB stocare flash + slot microSD.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×