Moto One apare în noi fotografii hands on; Acum vedem şi spatele terminalului cu breton de la Motorola

816 ori
<b>Moto One apare în noi fotografii hands on; Acum vedem şi spatele terminalului cu breton de la Motorola</b>Astăzi apare în fotografii reale nimeni altul decât Motorola One Power, un terminal ce a avut parte de numeroase leak-uri în ultima vreme. Dacă până acum am avut ocazia să privim doar asupra panoului frontal, iată că de această dată ni se

De aproximativ o lună tot vedem scăpări ale aşa numitului telefon Motorola One Power, primul model de smartphone Moto cu breton. Până acum am văzut randari, dar şi o fotografie hands on, care prezenta doar faţa terminalului. Acum îi vedem şi spatele.

Moto One Power

Motorola e printre puţinele mari companii care nu au lansat încă un telefon cu breton, nu că ar fi ceva în neregulă cu asta. E interesant şi că numele telefonului este mai nou Moto One şi nu Moto One Power, cum ştiam până acum. Prototipul acesta (sau macheta) a ajuns la cei de la Techinfobit în exclusivitate şi aşa ajungem să vedem fotografii cu el.

Moto One Power

Are scanner de amprente integrat în adâncitura cu logo Moto din spate, iar tot în spate se afla un setup dual de cameră în stil iPhone X (2 x 12 MP sau 12 MP + 5 MP). În faţă se află un ecran Full HD+ de 6.xx inch, o cameră selfie de 8 MP şi alţi senzor în zona superioară.

Moto One Power

Moto One vine cu difuzoare stereo, acestea fiind integrate jos, flancând portul USB Type-C. Sunt şi voci care afirmă că terminalul va fi cunoscut că Moto X5 pe anumite pieţe şi va veni cu Android One. O baterie de 3780 mAh şi Android 8.1 completează peisajul. Nici urmă de modularitate aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×