Nokia 5 este ars, zgâriat şi îndoit dar nu se predă; Un test marca JerryRigEverything (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 802 ori
<b>Nokia 5 este ars, zgâriat şi îndoit dar nu se predă; Un test marca JerryRigEverything (Video)</b>A trecut ceva de la ultimul test de tortură realizat unui smartphone de către youtuber-ul JerryRigEverything, dar astăzi avem în sfârșit un nou telefon supus la zgârieturi, îndoire și altele. După cum vedeți din titlu este vorba despre

După o sumedenie de flagship-uri torturate în fel şi chip, JerryRigEverything a trecut şi la un terminal midrange cu preţ accesibil. E vorba despre Nokia 5, care a fost ars, zgâriat şi îndoit, totul de dragul unui test de rezistenţă. Ce a ieşit aflaţi mai jos.

Nokia 5

Acest telefon de 200 de euro are protecţie Gorilla Glass în zona frontală şi vine pe o nuanţă "cupru" care place privirii. Ecranul de 5.2 inch se zgârie la nivelul 6 din 10, tipic pentru un smartphone modern, fie el flagship sau midrange. Difuzorul e protejat de un material în genul vinilului, care nu e uşor de zgâriat sau distrus. Şi scannerul de amprente e protejat contra zgârieturilor.

Nokia 5

Nici spatele nu e uşor de zgâriat, iar carcasa metalică e solidă. Zona camerei e acoperită cu sticlă, nu cu plastic, ca la Nokia 3. La testul cu bricheta panoul IPS LCD a rezistat 10 secunde la flamă şi şi-a revenit destul de rapid. La testul de îndoire, Nokia 5 nici măcar nu s-a clintit, fiind ultra solid şi rezistent. Jerry nu aruncă uşor cu epitete, dar îl numeşte pe acest handset "o bestie".

YouTuber-ul ne aminteşte că toate modelele Nokia din 2017 au trecut testele sale cu brio, deci finlandezii (şi partenerii chinezi) au făcut o treabă foarte bună.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×