Nokia 5 este ars, zgâriat şi îndoit dar nu se predă; Un test marca JerryRigEverything (Video)

849 ori
<b>Nokia 5 este ars, zgâriat şi îndoit dar nu se predă; Un test marca JerryRigEverything (Video)</b>A trecut ceva de la ultimul test de tortură realizat unui smartphone de către youtuber-ul JerryRigEverything, dar astăzi avem în sfârșit un nou telefon supus la zgârieturi, îndoire și altele. După cum vedeți din titlu este vorba despre

După o sumedenie de flagship-uri torturate în fel şi chip, JerryRigEverything a trecut şi la un terminal midrange cu preţ accesibil. E vorba despre Nokia 5, care a fost ars, zgâriat şi îndoit, totul de dragul unui test de rezistenţă. Ce a ieşit aflaţi mai jos.

Nokia 5

Acest telefon de 200 de euro are protecţie Gorilla Glass în zona frontală şi vine pe o nuanţă "cupru" care place privirii. Ecranul de 5.2 inch se zgârie la nivelul 6 din 10, tipic pentru un smartphone modern, fie el flagship sau midrange. Difuzorul e protejat de un material în genul vinilului, care nu e uşor de zgâriat sau distrus. Şi scannerul de amprente e protejat contra zgârieturilor.

Nokia 5

Nici spatele nu e uşor de zgâriat, iar carcasa metalică e solidă. Zona camerei e acoperită cu sticlă, nu cu plastic, ca la Nokia 3. La testul cu bricheta panoul IPS LCD a rezistat 10 secunde la flamă şi şi-a revenit destul de rapid. La testul de îndoire, Nokia 5 nici măcar nu s-a clintit, fiind ultra solid şi rezistent. Jerry nu aruncă uşor cu epitete, dar îl numeşte pe acest handset "o bestie".

YouTuber-ul ne aminteşte că toate modelele Nokia din 2017 au trecut testele sale cu brio, deci finlandezii (şi partenerii chinezi) au făcut o treabă foarte bună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×