iPhone 8 îndoit, ars şi zgâriat în faţa camerei într-un test marca JerryRigEverything; Rezistă exact cum vă aşteptaţi (Video)

2.728 ori
<b>iPhone 8 îndoit, ars şi zgâriat în faţa camerei într-un test marca JerryRigEverything; Rezistă exact cum vă aşteptaţi (Video)</b>În ziua debutului comercial din SUA, iPhone 8 ajunge pe mâinile celebrului youtuber JerryRig care pune telefonul la o serie de teste de rezistență. Vedem rând pe rând cum display-ul este zgâriat și mai apoi ars cu bricheta și nu lipsește nici

Cum azi e 22 septembrie, ar cam trebui să înceapă să sosească unităţile iPhone 8 precomandate de pe 15 septembrie. Ca atare au început să apară şi unele recenzii şi evident JerryRigEverything e aici să ne spună cât de rezistent la îndoituri e acest iPhone 8 care nu vrea să admita că e de fapt un iPhone 7s glorificat. Detalii despre teste aveţi mai jos.

iPhone 8

Jerry a ars, zgâriat şi încercat să îndoaie telefoanele ultimei luni imediat cum au debutat sau au început să fie vândute. Am aflat că Xiaomi Mi Mix 2 şi Essential Phone sunt destul de rezistente, iar acum iPhone 8 e supus la aceleaşi rele tratamente, dar unele necesare. Prima impresie a lui Jerry e că terminalul se simte mai greu acum, din cauza adăugării sticlei în spate, aparent.

iPhone 8

Apple se laudă că are "cea mai rezistentă sticlă" pe terminalele sale noi. Aflăm de la Jerry că iPhone 8 are un ecran care se zgârie cu un vârf de nivel 6, tipic pentru un smartphone modern. Şi butonul Home şi difuzorul pentru convorbiri rezistă ca nişte campioni la zgârieturi cu cutter-ul. În mod interesant, deşi Apple promite că a folosit sticlă de safir pentru protecţia lentilei camerei, ea se zgârie la fel de uşor ca şi ecranul, deci pretenția de safir e cam exagerată şi nu e chiar sticlă de safir pură.

La testul cu bricheta, ecranul de 4.7 inch IPS LCD are pixeli care se înnegresc după 10 secunde de expunere la flamă, dar îşi revin rapid. Zero probleme şi la testul de rezistenţă, unde scheletul telefonului a fost stresat la maxim, dar nu a cedat. Construcţia e foarte solidă şi YouTuber-ul a avut numai cuvinte de laudă  la adresa acestui handset. Concluzia? Impresionant!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×