Nokia 5330, editia Mobile TV, un telefon cu functii TV impresionante

3.600 ori
<b>Nokia 5330, editia Mobile TV, un telefon cu functii TV impresionante</b>Nokia tocmai a anuntat noul handset 5330 Mobile TV, un telefon axat pe functii TV si social networking. In plus, noul terminal vine cu functii muzicale si de gaming destul de proeminente, el urmand sa fie tentant pentru publicul tanar. Nokia 5330 Mobile...

Nokia tocmai a anuntat noul handset 5330 Mobile TV, un telefon axat pe functii TV si social networking. In plus, noul terminal vine cu functii muzicale si de gaming destul de proeminente, el urmand sa fie tentant pentru publicul tanar.

Nokia 5330 Mobile TV Edition suporta standardul de transmisiune TV DVB-H, semn ca Nokia adera la trendul producatorilor asiatici de telefoane care nu lanseaza nici un model fara suport TV. La urma urmei, pana in 2012 vor exista peste 300 de milioane de persoane care se vor uita la TV pe mobil, afirma specialistii.

Nokia 5330 Mobile TV Edition

Revenind la noul handset, aflam ca acesta incorporeaza un display QVGA de 2.4 inchi, un jack audio de 3.5 mm si foloseste headsetul drept o antena TV, pentru a evita interferentele. Viata bateriei noului Nokia este destul de impresionanta: pana la 6 ore de vizionare a programelor via DVB-H. Nokia 5330 Mobile TV Edition va costa 155 euro si va oferi suport pentru socializare online prin Ovi Contacts, Facebook, Myspace, YouTube, Google Talk, Yahoo Messenger si multe alte servicii de acest gen.

Printre specificatiile sale se mai numara si o camera de 3.2 megapixeli cu zoom digital de 4x si blitz LED, suport pentru Ovi Mail, Nokia Messaging, taste audo dedicate si compatibilitate cu Ovi Store, de unde va puteti procura aplicatii si jocuri.

Nokia 5330 Mobile TV Edition

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×