Dell anunta primii operatori care ii vor vinde telefonul Mini 3: Claro si China Mobile

1.947 ori
<b>Dell anunta primii operatori care ii vor vinde telefonul Mini 3: Claro si China Mobile</b>Dell a dus o batalie indelungata pentru a intra pe piata telefoniei mobile si iata-i in sfarsit gata de a lansa modelul Mini 3, prin intermediul operatorului chinez China Mobile, dar si al celui sud-american Claro. De remarcat este faptul ca operatorul...

Dell a dus o batalie indelungata pentru a intra pe piata telefoniei mobile si iata-i in sfarsit gata de a lansa modelul Mini 3, prin intermediul operatorului chinez China Mobile, dar si al celui sud-american Claro. De remarcat este faptul ca operatorul chinez are peste 500 de milioane de clienti, o piata uriasa pentru orice companie.

Claro are 42 de milioane de clienti doar in Brazilia, compania facand parte din grupul America Mobil. Dell Mini 3 este un smartphone Android care va sosi pe piata chineza la finalul acestei luni, in vreme ce brazilienii il vor putea achizitiona catre sfarsitul anului, la un pret neanuntat inca. Versiune chineza a lui Dell Mini 3 vine fara suport 3G si WiFi, in vreme ce varianta braziliana le include pe ambele, la fel urmand sa faca si cea europeana.

Dell Mini 3

Dell si-a exprimat dorinta de a colabora cu China Mobile de luni bune, in special dupa ce a fost prima companie producatoare de PC-uri portabile, care a oferit suport pentru tehnologia 3G China Mobile si serviciile asociate ei, atat pe laptopuri, cat si pe netbook-uri. La ora actuala, Dell are parteneriate cu Vodafone in Europa, Australia si Noua Zeelanda, cu AT&T si Verizon in SUA, M1 si Starhub in Singapore si Maxis, in Malaezia.

Dell Mini 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×