Castiga un Nokia N900 prin crearea unui add-on pentru Firefox mobile

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.944 ori
<b>Castiga un Nokia N900 prin crearea unui add-on pentru Firefox mobile</b>Mozilla a lansat o provocare pentru developerii care "se joaca" cu codul lui Firefox, acestia avand acum sansa de a crea un add-on pentru varianta mobila a browserului. Cel mai bun add on va fi rasplatit cu un smartphone/Internet tablet Nokia N900....

Mozilla a lansat o provocare pentru developerii care "se joaca" cu codul lui Firefox, acestia avand acum sansa de a crea un add-on pentru varianta mobila a browserului. Cel mai bun add on va fi rasplatit cu un smartphone/Internet tablet Nokia N900.

Concursul are drept termen limita data de 7 decembrie 2009, urmand ca dupa perioada alocata, juriul Mozilla sa selecteze 10 add-on-uri care ofera o experienta unica pentru utilizator si aduc inovatii pe terminalele ce folosesc Firefox. Cei care au creat deja un add-on Firefox pentru mobil vor trebui sa confirme participarea lor la aceasta competitie.

Confirmarea se face prin trimiterea unui email la adresa clooney(at)mozilla.com si trebuie sa mentionam ca acei 10 finalisti selectati vor primi cate un Nokia N900, fiecare terminal valorand 600 de dolari. Regulile complete ale concursului sunt disponibile aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×