Nokia 5530 XpressMusic, anuntat oficial, telefon muzical compact cu interfata touch

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.993 ori
<b>Nokia 5530 XpressMusic, anuntat oficial, telefon muzical compact cu interfata touch</b>Nokia tocmai a anuntat 2 noi handseturi, smartphone-ul business E72 si modelul 5530 XpressMusic, un terminal cu functii muzicale si design compact. Nokia 5530 XpressMusic vine cu o interfata touch si o bara de Contacte care suporta scrolling si permite...

Nokia tocmai a anuntat 2 noi handseturi, smartphone-ul business E72 si modelul 5530 XpressMusic, un terminal cu functii muzicale si design compact. Nokia 5530 XpressMusic vine cu o interfata touch si o bara de Contacte care suporta scrolling si permite accesarea informatiilor despre 20 de contacte (ultimele conversatii, update-uri media).

Ecranul Home al acestui handset foloseste shortcuturi one touch, care ofera acces la continuturi si site-uri de social networking, gen Facebook sau MySpace. Noul XpressMusic vine cu o baterie care rezista pana la 27 de ore, timp de playback audio, iar terminalul soseste la pachet cu un card de memorie de 4 GB, pe care veti stoca melodiile preferate.

Calitatea audio este de invidiat in cazul noului terminal, care suporta de asemenea si YouTube si incorporeaza un display widescreen de 2.9 inchi, care permite o vizualizare ideala a continuturilor video. Prin intermediul lui Nokia 5530 XpressMusic veti putea cumpara melodii din Nokia Music Store, direct pe telefon sau folosind un PC.

Nokia 5530 XpressMusic

Telefonul suporta conectivitate GSM/EDGE, wireless LAN, vine cu o interfata tip carusel, o bara Media pop-up, Ovi Share, Flickr si VOX. Handsetul va sosi la pretul de 199 euro catre finalul anului.

Nokia

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×