Nokia 5530 XpressMusic, anuntat oficial, telefon muzical compact cu interfata touch

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.002 ori
<b>Nokia 5530 XpressMusic, anuntat oficial, telefon muzical compact cu interfata touch</b>Nokia tocmai a anuntat 2 noi handseturi, smartphone-ul business E72 si modelul 5530 XpressMusic, un terminal cu functii muzicale si design compact. Nokia 5530 XpressMusic vine cu o interfata touch si o bara de Contacte care suporta scrolling si permite...

Nokia tocmai a anuntat 2 noi handseturi, smartphone-ul business E72 si modelul 5530 XpressMusic, un terminal cu functii muzicale si design compact. Nokia 5530 XpressMusic vine cu o interfata touch si o bara de Contacte care suporta scrolling si permite accesarea informatiilor despre 20 de contacte (ultimele conversatii, update-uri media).

Ecranul Home al acestui handset foloseste shortcuturi one touch, care ofera acces la continuturi si site-uri de social networking, gen Facebook sau MySpace. Noul XpressMusic vine cu o baterie care rezista pana la 27 de ore, timp de playback audio, iar terminalul soseste la pachet cu un card de memorie de 4 GB, pe care veti stoca melodiile preferate.

Calitatea audio este de invidiat in cazul noului terminal, care suporta de asemenea si YouTube si incorporeaza un display widescreen de 2.9 inchi, care permite o vizualizare ideala a continuturilor video. Prin intermediul lui Nokia 5530 XpressMusic veti putea cumpara melodii din Nokia Music Store, direct pe telefon sau folosind un PC.

Nokia 5530 XpressMusic

Telefonul suporta conectivitate GSM/EDGE, wireless LAN, vine cu o interfata tip carusel, o bara Media pop-up, Ovi Share, Flickr si VOX. Handsetul va sosi la pretul de 199 euro catre finalul anului.

Nokia

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×