Nokia E72 a fost anuntat oficial, urmasul lui E71 va sosi catre finalul anului

4.473 ori
<b>Nokia E72 a fost anuntat oficial, urmasul lui E71 va sosi catre finalul anului</b>Nokia tocmai a anuntat astazi noul handset E72, urmasul lui E71, pe care il vom vedea pe piata catre finalul acestui an. Nokia E72 este un smartphone slim care vine cu solutii avansate de messaging si o tastatura full QWERTY. Terminalul este ideal atat...

Nokia tocmai a anuntat astazi noul handset E72, urmasul lui E71, pe care il vom vedea pe piata catre finalul acestui an. Nokia E72 este un smartphone slim care vine cu solutii avansate de messaging si o tastatura full QWERTY.

Terminalul este ideal atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru utilizatorii standard, iar el foloseste numeroase elemente pe care le-am vazut si la E71. Experienta de email este una similara cu cea desktop, amintind de cea de pe Nokia E75, iar handsetul vine cu o tasta de navigare optica si scrolling intuitiv prin meniuri si mailuri.

E72 incorporeaza o camera de 5 megapixeli, un jack audio de 3.5mm, suport pentru Yahoo Messenger, Google Talk si Ovi, acestea din urma prin intermediul optiunii Nokia Messaging, prezenta in ecranul Home. Nokia Messaging este disponibil cu licenta pe viata si este insotit de numerosi clienti, gen Mail for Exchange sau IBM Lotus Notes Traveler.

Nokia E72

Revenind la dotarile lui E72, aflam ca el include A-GPS, o busola digitala, o lanterna incorporata, Nokia Maps, Quickoffice si foloseste tehnologia de anulare a zgomotului de fond. Smartphone-ul va sosi pe piata catre finalul trimestrului fiscal 3 al acesui an, la pretul de 350 de euro (fara taxe).

Nokia

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×