Nokia 5700 Xpress Music renaște prin intermediul unui concept de mare efect; iată cum ar putea arăta modelul LeTV 2

1.351 ori
<b>Nokia 5700 Xpress Music renaște prin intermediul unui concept de mare efect; iată cum ar putea arăta modelul LeTV 2</b>Cu ceva ani &icirc;n urmă, nu Android sau iOS erau preferatele publicului, ci și terminalele care rulau sistemul de operare Symbian, acesta regăsindu-se &icirc;n mare parte pe modelele dezvoltate de către Nokia. La acea vreme &icirc;n portofoliul...

Cu ceva ani în urmă, nu Android sau iOS erau preferatele publicului, ci și terminalele care rulau sistemul de operare Symbian, acesta regăsindu-se în mare parte pe modelele dezvoltate de către Nokia. La acea vreme în portofoliul finlandezilor exista și gama Xpress Music din care făceau parte device-uri foarte interesante.

Un exemplu numai bun de luat în calcul este Nokia 5700 Xpress Music, device ce venea cu o tasatură rotativă care atrăgea cu siguranță atenția celor din jur. Deși modelul de față a rămas în trecut, se pare că ideea a rămas în mintea fanilor. Ca urmare a acestui lucru, s-a născut conceptul de mai sus pentru LeTV 2.

Nokia 5700 Xpress Music renaște prin intermediul unui concept de mare efect; iată cum ar putea arăta modelul LeTV 2

Spre deosebire de modelul Nokia, această randare a următorului smartphone LeTV ne dezvăluie faptul că partea din sus a device-ului va fi rotativă, modalitate prin care camera foto va avea rol și de senzor selfie. Tot la capitolul design, remarcăm faptul că device-ul pare a sosi cu un panou frontal cu margini curbate în stilul lui S6 Edge/+.

Nokia 5700 Xpress Music renaște prin intermediul unui concept de mare efect; iată cum ar putea arăta modelul LeTV 2

Deși conceptul de mai sus arată incredibil, șansele ca acesta să devină realitate la un moment dat sunt destul de mici. Totuși, prin intermediul unor zvonuri anterioare, am reușit să aflăm câteva dintre specificațiil viitorului smartphone LeTV.

Aparent, vom primi un display Quad HD de 5.7 inch, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Telefonul va adopta tehnologia de încărcare rapidă Qualcomm, un chip Snapdragon 820 și o cameră foto de 23 megapixeli capabilă să realizeze captură foto în format RAW.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×