Nokia 5800 XpressMusic disponibil in Rusia

1.453 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic disponibil in Rusia</b>Cel mai mare retailer rus de produse electronice, Eldorado va pune in vanzare mult-asteptatul telefon Nokia cu touchscreen, 5800 XpressMusic la pretul de 15.000 de ruble incepand cu data de 5 decembrie. Va reamintim ca handsetul soseste cu un display...

Cel mai mare retailer rus de produse electronice, Eldorado va pune in vanzare mult-asteptatul telefon Nokia cu touchscreen, 5800 XpressMusic la pretul de 15.000 de ruble incepand cu data de 5 decembrie.

Va reamintim ca handsetul soseste cu un display touch cu diagonala de 3.2 inchi si un buton special touch care ofera acces la functiile principale ale handsetului (imagini, video, muzica, Internet). Handsetul dispune si de o camera de 3 megapixeli cu lentila Carl Zeiss, 140MB de memorie interna, plus un bonus reprezentat de un card de 8GB, cu optiunea de a folosi carduri de memorie de pana la 16GB.

Nokia 5800 XpressMusic va integra si un GPS si va folosi softul Nokia Maps 2.0, dar principalul sau atuu vor fi functiile muzicale, plus cele 2 difuzoare stereo puternice incorporate. Retailerul Eldorado a anuntat oficial ca planuieste ca vanda peste 10.000 de unitati ale acestui telefon in luna decembrie, de 2 ori mai mult decat numarul de iPhone-uri vandute pana acum lunar de aceasta companie.

Sursa: Mobile-review.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×