Deblocarea software pentru iPhone 3G aproape gata, afirma hackerii iPhone Dev Team

1.241 ori
<b>Deblocarea software pentru iPhone 3G aproape gata, afirma hackerii iPhone Dev Team</b>In vreme ce restul lumii saliveaza la telefoane XPERIA sau HTC Touch HD, hackerii de la iPhone Dev Team sunt aproape gata de lansa o solutie software de deblocare a lui iPhone 3G. La aceasta ora, terminalul produs de Apple a poposit deja pe majoritatea...

In vreme ce restul lumii saliveaza la telefoane XPERIA sau HTC Touch HD, hackerii de la iPhone Dev Team sunt aproape gata de lansa o solutie software de deblocare a lui iPhone 3G.

La aceasta ora, terminalul produs de Apple a poposit deja pe majoritatea pietelor din lume, crescand nevoia utilizarii oricarui operator, dupa pofta inimii utilizatorului, care sa poata jongla cu SIM-urile.. Apple vinde deja iPhone-uri 3G deblocate in Hong Kong si Italia, dar restul lumii este privat de un asemenea privilegiu, cel putin pana ce baietii de la iPhone Dev isi vor face treaba.

Ei lucreaza acum la procesul de hacking al firmware-ului baseband, codul care controleaza conectivitatea unui telefon mobil, permitandu-i lui iPhone 3G sa se conecteze la retele GSM. Hackerii sunt in stadiul in care au accesat firmware-ul baseband al lui iPhone 3G, dar procesul a generat destule erori. Modificarile acestui firmware continua, cu speranta ca vom vedea si o solutie software pana la mijlocul lunii viitoare.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×