Nokia 6110 Navigator si ROUTE 66, drum comun de succes

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.691 ori
<b>Nokia 6110 Navigator si ROUTE 66, drum comun de succes</b>Lansat pe 12 februarie 2007 la Barcelona, Nokia 6110 dispune de aplicatia Nokia Navigator creata in colaborare cu ROUTE 66. Tehnologia sistemelor de navigatie a cunoscut un nou nivel cu ajutorul acestei lansari. Evenimentul ar trebui sa ne intereseze cu...

Lansat pe 12 februarie 2007 la Barcelona, Nokia 6110 dispune de aplicatia Nokia Navigator creata in colaborare cu ROUTE 66. Tehnologia sistemelor de navigatie a cunoscut un nou nivel cu ajutorul acestei lansari. Evenimentul ar trebui sa ne intereseze cu atat mai mult cu cat software-ul folosit a fost creat de o echipa de programatori din Brasov (ni sa transmis un comunicat de presa), unde se afla unicul centru de Cercetare si Dezvoltare Software al companiei ROUTE 66. Va vom prezenta informatiile asupra terminalului si aplicatiei create, furnizate cu ajutorului comunicatului de presa de la PR-ul companiei ROUTE 66.

Nokia 6110 Navigator va aduce un sistem de navigatie performant numit ROUTE 66 si veti afla si informatii geografice cu ajutorului serviciului Navteq. Milioane de utilizatori se vor putea bucura de aceste functii, datorita unei interfate user-friendly -  tasta de navigatie dedicata si acces rapid la orice informatie dorita. Puteti sa aflati prognoze meteo, locatii turistice din zona dumneavoastra sau sa folositi un ghid de trafic auto cu ajutorul serviciului mentionat anterior.

Puteti folosi harti in format 2D sau 3D pentru a va orienta in vacantele petrecute oriunde in lume. Selectand un ghid vocal dorit, veti putea auzi instructiunile in 55 de limbi si de asemenea aceste servicii vin cu un DVD ROUTE 66, cu informatii sincronizabile cu noul model Nokia. ROUTE 66 este prima companie din lume care a realizat un sistem de navigatie specializat pentru telefoanele mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×