Terminal mobil pentru animalul tau de casa

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.002 ori
<b>Terminal mobil pentru animalul tau de casa</b>On4 Communications si-a prezentat terminalul ce serveste drept telefon mobil pentru caini. PetsCell este probat in cadrul marilor corporatii din America de Nord, inainte de a fi lansat pentru publicul de masa. Terminalul poseda A-GPS, un modul de urmarire...

On4 Communications si-a prezentat terminalul ce serveste drept telefon mobil pentru caini. PetsCell este probat in cadrul marilor corporatii din America de Nord, inainte de a fi lansat pentru publicul de masa.

Terminalul poseda A-GPS, un modul de urmarire a animalului dumneavoastra de casa, in caz ca acesta sa va pierde. Acesta este primul gagdet functional de acest tip din lume. Cu ajutorul acestuia puteti comunca cu animalul de casa, pentru a-l face sa revina sau a-l anunta ca este ora mesei. Avand in vedere un numar alarmant de pierderi de caini, pisici si alti companioni ai omului din SUA, in ultimul an, acest terminal are o mare utilitate.

PETsCELL poate functiona si sub apa, si poate fi folosit pentru o comunicare duala - speaker cu 2 cai, microfon cu 2 cai, avand si capacitati de GPS. Veti putea localiza animalutul in timp real cu ajutorul PC-ului personal primind e-mail-uri. De asemenea veti putea seta un "gard" virtual care va va alerta cand a plecat cainele dumneavoastra, sau daca acesta s-a ratacit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×