Android Market acum disponibil, primul update de software pentru G1 soseste azi

1.809 ori
<b>Android Market acum disponibil, primul update de software pentru G1 soseste azi</b>Ieri a avut loc lansarea in magazine a primului telefon Android, T-Mobile G1, care poate fi achizitionat in sfarsit, dupa o asteptare destul de lunga. Simultan a fost lansat si serviciul Android Market, varianta celor de la Google pentru Apple App Store....

Ieri a avut loc lansarea in magazine a primului telefon Android, T-Mobile G1, care poate fi achizitionat in sfarsit, dupa o asteptare destul de lunga. Simultan a fost lansat si serviciul Android Market, varianta celor de la Google pentru Apple App Store. La nici o zi dupa debutul handsetului, deja T-Mobile si Google pregatesc un update, care-i va rezolva problemele si bugurile.

Update-ul va include imbunatatiri, printre care si compatibilitatea cu melodiile de pe Amazon, in vreme ce restul functiilor vor fi deblocate si problemele terminalului rezolvate prin update-uri care vor urma pana la finalul lunii. E foarte posibil sa fi achizitionat deja un telefon Android cu update-ul instalat, astfel ca nu ar trebui sa va simtiti discriminati daca azi nu veti upgrada softul. Verificarea versiunii de software de care dispuneti pe G1 se poate face foarte simplu: din ecranul principal intrati in Menu, apoi Settings, About Phone, Build Number. Aruncati o privire asupra optiunii RC##, iar daca vedeti scris RC19, acesta este handsetul initial, in vreme ce RC28 este varianta updatata.

Revenind la Android Market, acest serviciu permite utilizatorilor sa descarcace cu usurinta aplicatii pe telefonul lor Android. De asemenea, ei vor putea da note softurilor folosite si chiar lasa comentarii pentru developeri. Acestia din urma se vor putea inregistra si uploada aplicatii incepand de luni, 27 octombrie. Inregistrarea presupune si plata unei taxe de 25 de dolari, iar apoi toate aplicatiile uploadate vor fi disponibile automat, fara a fi nevoie de alte validari sau aprobari.

Incepand din primul trimestru al lui 2009, developerii vor putea distribui aplicatii contra cost, pe langa cele gratuite, beneficiind de 70% din veniturile aduse de acestea. Restul va reveni operatorilor si trebuie sa aflati ca exista deja peste 50 de aplicatii disponibile, de la scannere ale codurilor de bare, la softuri multimedia, ghiduri de calatorie si jocuri.

Sursa: Tmonews si android-developers.blogspot.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×