Nokia 6500 clasic, dotat cu carcasa de aluminiu

32.137 ori
<b>Nokia 6500 clasic, dotat cu carcasa de aluminiu</b>Desi Nokia 6500 clasic nu are dotarile fratelui sau mai mic, in varianta slider, "ambalajul" sau de aluminiu va castiga mai mult decat privirile fanilor. Bazat pe platforma Series 40, acest terminal quad-band dispune de 1GB de memorie on-board, un spatiu...

Desi Nokia 6500 clasic nu are dotarile fratelui sau mai mic, in varianta slider, "ambalajul" sau de aluminiu va castiga mai mult decat privirile fanilor.

Bazat pe platforma Series 40, acest terminal quad-band dispune de 1GB de memorie on-board, un spatiu de stocare rezonabil, mai ales daca luam in considerare faptul ca nu exista sloturi pentru extensii de memorie la acest telefon. 6500 include si o camera de 2 megapixeli, Bluetooth, 3G dual-band si un display QVGA de 16.7 milioane de culori, la o rezolutie de 240x320 pixeli.

Telefonul masoara 109.8x45x9.5mm, iar bateria sa rezista 5.5 ore in modul convorbire si 12 zile in standby. Atat modelul clasic, cat si cel slide folosesc microUSB pentru conexiuni destinate transferului de date si pentru incarcare si banuim ca acesta va deveni standardul pentru noile telefoane ale producatorului finlandez. Ce preferati? Sliderul sau varianta clasica, de aluminiu a lui 6500? Pentru un raspuns mai bun, va trebui sa aflam un pret exact al acestui model si abia apoi vom lua decizia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×