Nokia 700 proaspăt prezentat astăzi, drept cel mai compact smartphone din lume

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.276 ori
<b>Nokia 700 proaspăt prezentat astăzi, drept cel mai compact smartphone din lume</b>Iată că a venit și ziua cea mare a anunțurilor Nokia, în cadrul căreia au debutat atât 3 noi terminale mobile, cât și noul OS Symbian Belle. Starul lansărilor de astăzi este Nokia 700, cel mai compact smartphone touch de pe piață. &nbsp; Ce...

Iată că a venit și ziua cea mare a anunțurilor Nokia, în cadrul căreia au debutat atât 3 noi terminale mobile, cât și noul OS Symbian Belle. Starul lansărilor de astăzi este Nokia 700, cel mai compact smartphone touch de pe piață.

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, avem de-a face cu un model Symbian Belle ce măsoară doar 9.7 mm grosime și 50.7 în lățime. Nokia 700 cântărește doar 96 de grame și este ideal pentru persoanele care doresc un smartphone puternic, dar care să nu aglomereze buzunarul. Iată cum arata și lista de specificații a acestui terminal cu ecran de 3.2 inchi:

  • Conectivitate: pentaband, HSUPA 3G, WiFi, GPS, Bluetooth, NFC
  • CPU: 1GHz
  • Camera: 5MP, full focus, bliț LED
  • Memorie: 2GB internă, slot microSD (până la 32GB)
  • Display: 3.2 inch, ClearBlack AMOLED, Corning Gorilla Glass
  • Baterie: 7.3 ore de convorbiri, 465 ore de funcționare în standby

Nokia 700

Nokia 700 este și un terminal eco-friendly, deoarece nu folosește material poluante precum PVC, RFR sau BFR, ci bioplastic și materiale reciclate. Telefonul va fi disponibil în gri, argintiu, roșu coral și albastru și va costa în jur de 270 de euro, atunci când va debuta în trimestrul 3 al acestui an.

Nokia 700 back

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×