Nokia 600, cel mai zgomotos telefon finlandez și unul dintre pionierii Symbian Belle (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.377 ori
<b>Nokia 600, cel mai zgomotos telefon finlandez și unul dintre pionierii Symbian Belle (Video)</b>Nokia a anunțat o tripletă de telefoane astăzi, compusă din modelele Nokia 600, Nokia 700 și Nokia 701, la pachet cu detalii despre OS-ul Symbian Belle. Acesta va rula pe toate cele 3 telefoane menționate, fiecare deținătorul câte unui mic record...

Nokia a anunțat o tripletă de telefoane astăzi, compusă din modelele Nokia 600, Nokia 700 și Nokia 701, la pachet cu detalii despre OS-ul Symbian Belle. Acesta va rula pe toate cele 3 telefoane menționate, fiecare deținătorul câte unui mic record în cadrul portofoliului producătorului finlandez. Nokia 600 este un astfel de model, fiind cel mai "gălăgios" device din categoria smartphone a companiei nordice.

Telefonul este în mod clar destinat petrecăreților și vine cu un difuzor cu volum ridicat, ce atinge o tarie de 106 phon, astfel că veți fi auzit de la zeci de metri distanță atunci când dați muzica tare. Aveți la dispoziție pe acest telefon și un transmițător FM, pentru a vă asculta muzica la cel mai apropiat device compatibil. Un alt avantaj este recepția de radio FM și fără căști, întotdeauna o funcție binevenită. și iată cum arata și specificațiile:

  • Conectivitate: NFC, pentaband, 3G HSUPA, WiFi, Bluetooth, A-GPS
  • Memorie: 2GB interna, microSD (până la 32 GB)
  • Camera: 5MP, full focus, bliț LED, captura video 720p
  • CPU: 1GHz
  • Display: 3.2 inch nHD, 640 x 360 pixeli
  • Baterie: 15 ore de convorbiri GSM, până la 550 de ore în standby

Nokia 600

Nokia 600 măsoară 13 mm în grosime și cântărește 100 de grame, iar designul sau curbat poate fi admirat în clipul de mai jos. Mai aflați că acest nou produs cu Belle la bord va sosi în variante de culoare albă, roz și lime în trimestrul 3 al acestui an. Fără taxe aplicate de operatori și TVA acest telefon costă 180 de euro și îl așteptăm pe piața cât de curând!

Nokia 600 Back

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×