Nokia 7310 Classic prezent in prima imagine oficiala

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.850 ori
<b>Nokia 7310 Classic prezent in prima imagine oficiala</b>Telefonul Nokia 7310 Classic pare un hibrid dintre Nokia 6300 si modelul 6233. Puteti totusi sa fiti siguri ca noul model va avea dotari superioare celor 2 terminale. Din cate stim pana acum Nokia 7310 Classic este un telefon bazat pe platforma S40, ceea...

Telefonul Nokia 7310 Classic pare un hibrid dintre Nokia 6300 si modelul 6233. Puteti totusi sa fiti siguri ca noul model va avea dotari superioare celor 2 terminale.

Din cate stim pana acum Nokia 7310 Classic este un telefon bazat pe platforma S40, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va asteptati la un super-smartphone. Telefonul este destinat utilizatorului de rand, care are nevoie doar de functiile de baza. Se pare ca 7310 Classic va fi genul de terminal utilizat doar pentru a apela si a trimite mesaje. Exista totusi si atuuri ale noului model Nokia, cum este camera sa de 3.2 megapixeli, pe care nu o putem admira inca in imagine.

Display-ul lui Nokia 7310 Classic afiseaza imagini de 16 milioane de culori si este un ecran QCGA cu diagonala de 2.2 inch. Lista de specificatii a acestui mid-low-end include si radio FM, music player, Bluetooth A2DP, memorie extensibila, conectivitate USB si un jack de 3.5mm pentru casti. De vreme ce prima imagine oficiala se afla deja pe Internet, ne asteptam sa vedem telefonul lansat in urmatoarele luni si probabil ca acesta se va afla si in Romania pana la finalul verii.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×