LG Viewty disponibil intr-o noua varianta de culoare

Autor:  | Publicat în:  LG 3.110 ori
<b>LG Viewty disponibil intr-o noua varianta de culoare</b>Dupa ce l-am admirat la standul LG la CERF 2008, telefonul Viewty s-a pregatit de un upgrade, in ce priveste culoarea cel putin. O versiune mov a acestui handset va fi lansata de catre Orange in Marea Britanie. Editia mov a lui LG Viewty va fi disponibila...

Dupa ce l-am admirat la standul LG la CERF 2008, telefonul Viewty s-a pregatit de un upgrade, in ce priveste culoarea cel putin. O versiune mov a acestui handset va fi lansata de catre Orange in Marea Britanie.

Editia mov a lui LG Viewty va fi disponibila in exclusivitate prin operatorul anterior mentionat, iar telefonul va avea aceleasi feature-uri cu care ne-am obisnuit deja. Printre acestea se numara si performanta sa camera de 5 megapixeli, blitz Xenon si un touchscreen full, plus conectivitate HSDPA si un design similar cu cel al lui iPhone. Este clar ca Viewty va fi lansat in curand si in alte variante de culori, prin intermediul altor operatori, tentand publicul care schimba culoarea handseturilor vara.

Acest Viewty mov va fi disponibil gratuit prin Orange UK, cu conditia ca noii clienti sa se aboneze in cadrul ofertei operatorului. Revenind la dotarile handsetului, bateria acestuia rezista 5 ore in mod convobire si 14.5 zile in standy, iar terminalul cantareste 112 grame si masoara 103.5 x 14.8 x 54.4mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×