Nokia 7310 Classic, scapat pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.234 ori
<b>Nokia 7310 Classic, scapat pe Internet</b>Dupa ce am putut admira un presupus Nokia E66 aflat in mainile celor de la FCC, acum aflam ca telefonul Nokia 7310 Classic a "scapat" pe Internet, poposind direct pe site-ul Just Another Mobile Phone Blog. Ultima oara cand am vazut imagini "in premiera"...

Dupa ce am putut admira un presupus Nokia E66 aflat in mainile celor de la FCC, acum aflam ca telefonul Nokia 7310 Classic a "scapat" pe Internet, poposind direct pe site-ul Just Another Mobile Phone Blog.

Ultima oara cand am vazut imagini "in premiera" cu telefonul el sosea cu un watermark ce reprezenta un pinguin, dar si cu o lista de specificatii tehnice. Sursa principala a "scaparii" este acelasi site care ne-a dat ocazia sa vedem telefonul Motorola ZN5 in premiera. Revenind la 7310 Classic, acesta pare a fi destul de compact si aminteste vag de LG Shine, cel putin in ce priveste designul partii frontale. Handsetul este unul fashion, care foloseste platforma S40 si soseste cu o lista de dotari cel putin decenta.

Aceasta include un ecran QVGA de 16 milioane de culori, cu diagonala de 2.2 inch, radio FM, Bluetooth, slot pentru carduri de memorie, USB 2.0, o camera de 3.2 megapixeli si jack de 3.5 mm. In ce priveste conectivitatea, noul telefon Nokia va opera in retele GSM de 850/900/1800/1900 MHz si GPRS/EDGE. Tot ce ramane de facut acum este sa asteptam confirmarea Nokia, prima experienta hands-on, primul review si lansarea sa oficiala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×