Firmware-ul iPhone 2.0 soseste cu suport pentru geo-tagging

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.246 ori
<b>Firmware-ul iPhone 2.0 soseste cu suport pentru geo-tagging</b>Cel mai nou firmware lansat de Apple pentru al sau iPhone va sosi cu o noua optiune de tagging geografic pentru pozele facute cu ajutorul camerei incorporate. Acesta este un exemplu al felului in care pozitionarea geografica deja disponibila pe actualul...

Cel mai nou firmware lansat de Apple pentru al sau iPhone va sosi cu o noua optiune de tagging geografic pentru pozele facute cu ajutorul camerei incorporate. Acesta este un exemplu al felului in care pozitionarea geografica deja disponibila pe actualul iPhone poate aduce cu sine o noua functie.

Noul feature a fost dezvaluit prin intermediul unei versiuni beta a firmware-ului, disponibila doar pentru cativa parteneri oficiali Apple si lansata la inceputul saptamanii in curs. Cei care au avut acces la build-ul 5A292g au observat o serie de setari noi, care pot activa sau dezactiva serviciile bazate pe localizarea geografica. Se pare ca aplicatii ca Maps sau camera lui iPhone aveau o legatura cu aceste setari. In cazul in care nu sunteti familiari cu procesul de geo-tagging, acesta "marcheaza" fiecare poza pe care o faceti cu latitudinea, longitudinea si numele orasului/tarii in care va aflati atunci cand ati imortalizat momentul.

Un astfel de feature este util, daca doriti sa grupati pozele dupa tara in care au fost facute, iar imaginile dumneavoastra, mai bine zis galeriile vor aparea sub forma unor puncte colorate pe harta de acum incolo. Noul feature se va baza pe conectivitatea WiFi si pe GPS-ul lui iPhone 2.0, aducand si un iz de social networking intregului proces si facand posibile si jocurile online bazate pe localizarea unei anumite persoane.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×