Nokia 7610 Supernova, curand si in Romania?

2.391 ori
<b>Nokia 7610 Supernova, curand si in Romania?</b>Aruncand o privire pe site-ul oficial Nokia.ro descoperim o surpriza, sub forma accesoriilor compatibile cu telefonul Nokia 7610 Supernova, despre care va informam in urma cu o saptamana. Sa fie acesta un semn ca terminalul urmeaza sa fie lansat foarte...

Aruncand o privire pe site-ul oficial Nokia.ro descoperim o surpriza, sub forma accesoriilor compatibile cu telefonul Nokia 7610 Supernova, despre care va informam in urma cu o saptamana. Sa fie acesta un semn ca terminalul urmeaza sa fie lansat foarte curand si in Romania?

Accesoriul care indica posibila lansare este un set cu casca Bluetooth Nokia BH-903, care suporta radio FM integrat, sunet stereo si soseste cu un design atractiv. Revenind la noul telefon Nokia, acesta este un handset ce opereaza in retele EDGE, GPRS si GSM, un slider dotat cu display color TFT de 240 x 320 pixeli, dar fara display extern. Pe lista sa de specificatii se afla si Bluetooth si USB, dar nu si WiFi, in vreme ce memoria interna a lui Supernova este de 64MB.

Cea externa poate atinge maximul de 2GB, cu ajutorul slotului pentru carduri microSD. Bateria lui Nokia 7610 Supernova este un Li-ion care rezista 300 de ore in standby si 5 ore in modul convorbire. Camera handsetului are o rezolutie de 3.2 megapixeli si suporta autofocus si inregistrare video, sosind si cu blitz. O a doua camera nu este prezenta pe lista de specificatii si stim ca terminalul va suporta playback audio in format AAC, eAAC si MP3 si playback video in format 3GP si MPEG4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×