Patentul pentru Nokia N85 dezvaluie o super camera video

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.371 ori
<b>Patentul pentru Nokia N85 dezvaluie o super camera video</b>Nokia reuseste mereu sa gaseasca o metoda de a-si dota telefoanele cu o lentila enorma, in special in cazul modelelor noi. Cel mai recent astfel de exemplu poate fi admirat in imaginea urmatoare, un patent al finlandezilor care prezinta telefonul N85....

Nokia reuseste mereu sa gaseasca o metoda de a-si dota telefoanele cu o lentila enorma, in special in cazul modelelor noi. Cel mai recent astfel de exemplu poate fi admirat in imaginea urmatoare, un patent al finlandezilor care prezinta telefonul N85.

Acesta va fi un asa-numit "video phone", care ar face toate camerele digitale video invidioase. N85 va fi urmasul lui N96, un succesor axat pe functii video al acestuia, despre care nu se cunosc prea multe informatii deocamdata. Stim totusi ca acest nou terminal va sosi cu un display WQVGA si o camera de 5 megapixeli, in vreme ce speculatiile sunt si mai optimiste, anuntand chiar o camera de 8 megapixeli. Tot ce speram este ca Nokia sa reuseasca sa subtieze acest terminal, care pare masiv in imaginea de mai sus.

Un astfel de handset ar avea toate motivele sa fie unul de o grosime impresionanta, printre cele mai evidente fiind bateria, care trebuie sa fie de o capacitate mai mare, pentru a rezista la performantele video ale telefonului. Va redefini gigantul finlandez conceptul de "filmare facuta cu telefonul mobil"? Liceenii bucuresteni trendsetteri si-ar dori cu siguranta acest lucru!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×