Telefonul Google amanat pana in 2009

Autor:  | Publicat în:  Google 1.067 ori
<b>Telefonul Google amanat pana in 2009</b>Inainte de a va impacienta in legatura cu amanarea lansarii lui Google Phone, trebuie sa aflati ca acesta si smartphone-ul bazat pe Linux Android sunt 2 lucruri diferite. Asta inseamna ca vom vedea un handset Android pe piata in acest an, din fericire,...

Inainte de a va impacienta in legatura cu amanarea lansarii lui Google Phone, trebuie sa aflati ca acesta si smartphone-ul bazat pe Linux Android sunt 2 lucruri diferite. Asta inseamna ca vom vedea un handset Android pe piata in acest an, din fericire, dar nu si un Google Phone.

Inainte ca Google sa anunte ca lucreaza la Android in cadrul aliantei OHA, toate zvonurile erau concentrate asupra lui Google Phone, menit sa fie un rival important pentru Apple iPhone. Imediat dupa ce proiectul Android a devenit realitate, zvonurile despre un handset branduit Google s-au dispersat, fiind inlocuite cu cele despre un posibil terminal HTC ce va rula Android. Incepem chiar sa credem ca nu va exista vreodata un GPhone, dupa cum afirma si inginerul Google Steve Horowitz in cadrul conferintei Google I/O.

Atunci de ce anunta cei de la Thestreet cu surle si trambite amanarea lui Google Phone pana in 2009? Acestia citeaza "o sursa apropiata de situatie", fara a da detalii si despre Android si lansarea primelor smartphone-uri cu acest OS. Aceeasi sursa nu a comentat asupra zvonurilor conform carora nu doar HTC ar lansa un handset bazat pe Android in 2008, ci si alti producatori. Deocamdata stim ca HTC pregateste unul sau 2 smartphone-uri ce folosesc sistemul de operare Google, unul dintre ele primind chiar si nume - Dream Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×