Oppo debutează oficial în Marea Britanie, postează un teaser cu simboluri locale

624 ori
<b>Oppo debutează oficial în Marea Britanie, postează un teaser cu simboluri locale</b>Nu doar Xiaomi se extinde agresiv în Europa, ci şi Oppo se pare. Compania care a avut un contract cu Neymar înainte de Cupa Mondială anul trecut vrea acum să îşi lase amprenta asupra Marii Britanii.

Nu doar Xiaomi se extinde agresiv în Europa, ci şi Oppo se pare. Compania care a avut un contract cu Neymar înainte de Cupa Mondială anul trecut vrea acum să îşi lase amprenta asupra Marii Britanii.

OPPO UK

Oppo a activat în această săptămână contul său oficial de Twitter pentru Marea Britanie şi a realizat prima postare. E vorba despre un scurt teaser video, în care vedem simboluri britanice prin ecranul unui telefon Oppo cu breton "picătură". Nu ştiu dacă vă mai amintiți, dar Oppo a inaugurat acest format anul trecut prin modelul F9.

Site-ul Oppo pentru Marea Britanie este încă în construcţie, deci nu ştim exact şi când se dă drumul la vânzări în Regatul Unit. Lucrurile sunt incerte în această perioadă, cu Brexit şi toate cele aferente. Sunt multe telefoane pe care britanicii le vor aprecia totuşi, de la Oppo Find X şi mecanismul său glisant, la Oppo RX17 Pro, care a fost anunţat recent în Europa.

Mai este şi versiunea Oppo Find X Lamborghini cu 8 GB RAM şi 512 GB stocare, plus încărcarea sa ultra rapidă la 100% în doar 35 de minute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×