Nokia 7 primeşte randări și un video-concept, creat după scăpările din ultima vreme (Video)

1.749 ori
<b>Nokia 7 primeşte randări și un video-concept, creat după scăpările din ultima vreme (Video)</b>Este rândul lui Nokia 7 să primească astăzi o serie de randări, telefon din zona upper mid-range pe care finlandezii l-ar putea lansa oficial în această vară pe piață. Vedem prin intermediul acestor imagini un smartphone arătos realizat din metal ce aduce

Încă o zi, încă o scăpare sau o randare cu un viitor telefon Nokia... De această dată avem de-a face cu un concept, realizat de către designerul Concept Creator pentru Nokia 7. Graficianul s-a inspirat de ultimele scăpări de pe web pentru a crea aceste imagini.

Nokia 7

Nokia 7 ar urma să fie un telefon midrange cu procesor Snapdragon 660 şi la prima vedere vine cu corp metalic unibody sau cu spate din policarbonat. Are zona camerei alungită, aşa cum aveau telefoanele Motorola Moto G din ultimii ani, până la generaţia actuală. Nu e vorba de o cameră duală, ci singulară aici, cu blitz LED în acel modulul alungit.

În faţă se află un panou 2.5D, cu diagonală de 5.5 inch şi rezoluţie Full HD. Mai primim şi un senzor foto Sony IMX258, 3 GB RAM şi buton Home fizic cu scanner de amprente inclus. Evident, terminalul rulează Android Nougat, cu o interfaţă custom aplicată peste. E inedită acea nuanţă de albastru spre violet pe care o vedem aici, o culoare pe care nu am remarcat-o la alte telefoane.

Sunt şanse mari ca şi Nokia 7 cel real să arate astfel, dar şi ca Nokia 8 şi Nokia 9 să aibă elemente pe aceeaşi filieră. Până debutează ele, fiţi cu ochii pe creaţiile lui Concept Creator, pentru că pare a fi foarte inspirat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×