Nokia 8 apare într-o nouă imagine, are cameră duală cu optică Zeiss; Iată posibila dată de lansare!

2.515 ori
<b>Nokia 8 apare într-o nouă imagine, are cameră duală cu optică Zeiss; Iată posibila dată de lansare!</b>Nokia 9 a părut să fie favoritul zvonacilor în ultimele luni, astfel că l-am văzut mult mai des scăpat pe web faţă de Nokia 8 spre exemplu. Recent am aflat că Nokia şi Zeiss şi-au reînnoi parteneriatul, iar roadele încep să se vadă. Ca atare, cea mai nouă

Nokia 9 a părut să fie favoritul zvonacilor în ultimele luni, astfel că l-am văzut mult mai des scăpat pe web faţă de Nokia 8 spre exemplu. Recent am aflat că Nokia şi Zeiss şi-au reînnoi parteneriatul, iar roadele încep să se vadă. Ca atare, cea mai nouă scăpare a lui Nokia 8 aduce în prim plan o cameră duala cu optică Zeiss.

HMD Global confirmase parteneriatul cu Zeiss cu câteva săptămâni în urmă, iar acum s-ar pregăti să lanseze cel puţin un smartphone cu această dotare pe 31 iulie. Informaţiile sunt confirmate de surse respectate şi reputate, Venture Beat şi WinFuture. Aceleaşi surse menţionează şi că în spatele noului terminal se afla doi senzori de 13 megapixeli, iar în faţă găsim un ecran de 5.3 inch cu rezoluţie Quad HD.

Nokia 8

La bord mai avem şi un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM, 64 GB stocare şi două slot-uri SIM. Fotografia de mai sus provine de la Venture Beat, site care colaborează îndeaproape cu Evan Blass, deci tindem să îi dăm crezare. Telefonul apare într-o nuanţă albastră, dar va veni şi pe argintiu sau auriu. Începem să credem tot mai mult ca de fapt nu va exista un Nokia 9, Nokia 8 fiind flagship-ul real al companiei, cu Android 7.1.1 Nougat stock la bord.

Se pare că Nokia/HMD merg pe margini curbate şi destul de groase faţă de oferă rivalii, plus buton fizic Home. Să vedem şi la ce preţ va sosi acest flagship înainte să îl judecăm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×