Parteneriatul dintre Nokia și ZEISS renaște; optica nemțească de calitate gata să revină pe smartphone-uri

1.985 ori
<b>Parteneriatul dintre Nokia și ZEISS renaște; optica nemțească de calitate gata să revină pe smartphone-uri</b>Fanii Nokia primesc astăzi o mega-veste, aceea că parteneriatul dintre firma finlandeză și Carl Zeiss a renăscut. Cele două părți au anunțat astăzi semnarea unui nou acord ce are ca scop dezvoltarea de camere foto capabile cu optică Zeiss, un prim

În evoluţia spre "noua Nokia", compania de sub umbrela lui HMD Global se înarmează cu toate brevetele, tehnologiile şi partenerii de care are nevoie pentru a concura cu uriaşi ca Samsung sau Apple. Cea mai nouă "armă" din portofoliul sau este un semnarea unui nou parteneriat cu ZEISS.

Nokia şi Carl Zeiss au mai colaborat în trecut, având optica excelentă a nemţilor inclusă pe telefoanele Pureview. Trebuie spus că în anul 2013 Carl Zeiss a trecut prin rebranding şi a devenit pur şi simplu ZEISS. Anunţul legat de parteneriatul renăscut a venit pe Twitter sub forma unui filmuleţ ce promova mesajul că Nokia şi Zeiss se potrivesc că o mănuşă.

Împreună cele două companii au realizat cameraphone-uri care se ţin bine şi azi, precum Nokia 808 Pureview sau Lumia 1020. HMD Global şi ZEISS au semnat un contract nou şi sunt şanse să îl vedem pus în aplicare pe flagship-uri ca Nokia 9, care ar trebui să aducă o cameră duală cu tehnologie ZEISS. Zvonurile afirmă că e vorba despre doi senzori de 13 MP, unul color şi unul monocrom.

Aşteptaţi-vă la o focalizare ultra rapidă, o cantitate impresionantă de detalii şi blitz Xenon, ceva ce nu prea am mai văzut pe telefoane în ultima vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×