Nokia 800, primul telefon al finlandezilor cu Windows Phone acum În imagini oficiale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.506 ori
<b>Nokia 800, primul telefon al finlandezilor cu Windows Phone acum În imagini oficiale</b>Cu o săptămână înainte de debutul lui Nokia World 2011 avem ocazia să vedem și primele imagini oficiale cu unul dintre primele terminale Windows Phone ale finlandezilor. Este vorba despre Nokia 800, pe care îl puteți admira mai jos, după ce o...

Cu o săptămână înainte de debutul lui Nokia World 2011 avem ocazia să vedem și primele imagini oficiale cu unul dintre primele terminale Windows Phone ale finlandezilor. Este vorba despre Nokia 800, pe care îl puteți admira mai jos, după ce o scurgere de informații a făcut ca 3 variante de culoare ale telefonului să apară pe web.

Observați faptul că designul este identic cu cel al lui Nokia N9, căruia i se adăugă și un buton pentru cameră, sub cele de volum și ON/OFF din partea laterală. Se pare că handsetul în afară de un pocesor de 1,4 Ghz va avea totuși un ecran de 3.7 inchi și nu de 3.9 ca N9, iar OS-ul pe care îl va rula va fi evident Windows Phone Mango și nu MeeGo.

Disponibil în variante de culoare neagră, albastră și roz telefonul cunoscut și sub nume de cod Sea Ray ar putea fi însoțit la Nokia World 2011 de încă două terminale cu Windows Phone. Zvonurile afirmă că în jur de 15 noiembrie le vom vedea pe aceste modele și în magazine, dar rămâne de văzut dacă va fi așa. întrebarea este: cu device-uri precum Droid Razr și Galaxy Nexus lansate comercial în curând,  va mai fi cineva interesat de telefoane WP Mango?

Nokia 800

Nokia 800

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×