Nokia N9 sincronizat cu un cont Google pentru a prelua contactele, calendarul, mailul (Tutorial video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.519 ori
<b>Nokia N9 sincronizat cu un cont Google pentru a prelua contactele, calendarul, mailul (Tutorial video)</b>Fiindcă suntem în fazele finale ale testării lui Nokia N9, iar publicarea reviewului sau se apropie, a venit și momentul unui tutorial. Să presupunem că sunteți posesori de smartphone Android și vreți să faceți trecerea la N9, dar și să...

Fiindcă suntem în fazele finale ale testării lui Nokia N9, iar publicarea reviewului sau se apropie, a venit și momentul unui tutorial. Să presupunem că sunteți posesori de smartphone Android și vreți să faceți trecerea la N9, dar și să păstrați toate contactele, mailurile și calendarul. Iată ce trebuie să faceți:

în primul rând trebuie să căutați secțiunea "Accounts" pe ecranul telefonului, apoi să dați click pe Add Account, selectând în cele din urmă Mail for Exchange. Aici introduceți numele de utilizator și parola pentru contul vostru Google, selectați setare manuală, iar la numele de server introduceți m.google.com. Vă recomand să setați frecventa sincronizării la modul cel mai des posibil, cel puțin inițial, pentru a beneficia de o sincronizare perfectă.

Va începe apoi sincronizarea contactelor, a calendarului și a mailului, care va dura maxim 2-3 minute. Apoi veți vedea că în secțiunea Calendar pe telefon aveți la dispoziție remindere cu privire la evenimentele programate și puteți chiar adăugă noi evenimente, care vor fi sincronizate cu contul Google. La fel și mailurile importante vor fi disponibile direct din contul Google pe telefon, iar contactele pe care le aveți de obicei pe un terminal Android vor fi acum în secțiunea contacte de pe Nokia N9.

Revenim în câteva zile cu recenzia lui Nokia N9!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×