Nokia 801 În prima imagine de pe web, un N9 cu Symbian Belle

1.129 ori
<b>Nokia 801 În prima imagine de pe web, un N9 cu Symbian Belle</b>Deja Nokia exagerează repetând același design pe 3 telefoane mobile, acum chiar 4, datorită lui Nokia 801. Acest telefon tocmai a ajuns pe web sub formă de imagine, prin contribuția celor de la SmartPhoneGeeks și apoi primind confirmarea zvonacului...

Deja Nokia exagerează repetând același design pe 3 telefoane mobile, acum chiar 4, datorită lui Nokia 801. Acest telefon tocmai a ajuns pe web sub formă de imagine, prin contribuția celor de la SmartPhoneGeeks și apoi primind confirmarea zvonacului Eldar Murtazin. Să păstrați o doză de scepticism când vedeți această imagine, deoarece nu pot garanta că handsetul este real.

Avem de-a face cu un geamăn pentru Lumia 900 și N9, cu aceeași carcasă din policarbonat și păstrând butonul de cameră al seriei Lumia. în plus, terminalul are specificații destul de asemănătoare cu gemenii săi, inclusiv un procesor de 1.4 GHz, 512 MB RAM, un display AMOLED ClearBlack de 4 inch. Totuși, schimbarea se produce la capitolul rezoluție, 640 x 360 pixeli și la capitolul cameră, deoarece beneficiem de un senzor de 12 megapixeli cu bliț dual LED și captura video 1080p.

Să fie acesta urmașul lui Nokia N8 despre care se vorbește de ceva vreme? Dacă e așa, atunci partea din spate ar trebui să fie puțin mai pronunțată, mai ales în zona camerei, așa cum arătau brevete de acum câteva luni. în fine, dacă smartphone-ul este real, atunci îl vom vedea la Mobile World Congress 2012 la finalul acestei luni și vom fi printre primii care vor pune mâna pe el. Avem până acum același format de telefon de la Nokia cu Windows Phone, cu MeeGo și acum și cu Symbian. Pe când și unul cu Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×