Google pregătește un rival pentru Siri, Majel - folosește vocea computerului din Star Trek!

2.984 ori
<b>Google pregătește un rival pentru Siri, Majel - folosește vocea computerului din Star Trek!</b>Fanii Star Trek vor fi încântați să afle că vocea computerului din Star Trek, cea a lui Majel Barrett va sosi și pe telefoanele lor Android prin intermediul unui asistent virtual similar lui Siri. Zvonurile afirmă că Google ar lucra la o...

Fanii Star Trek vor fi încântați să afle că vocea computerului din Star Trek, cea a lui Majel Barrett va sosi și pe telefoanele lor Android prin intermediul unui asistent virtual similar lui Siri. Zvonurile afirmă că Google ar lucra la o actualizare a funcției Voice Actions din Android Ice Cream Sandwich, care să permită inputul natural prin voce și nu prin fraze cheie.

După cum știți, Siri de pe iPhone 4S identifica și fraze în limbaj familiar și casual și poate răspunde și la întrebări amuzante sau personale. Totuși, Google are o abordare mai robotică, dacă vreți... Astfel, în loc să porniți o discuție cu Majel (nume de cod pentru noul Voice Actions), îi veți da pur și simplu comenzi variate, care vor fi recunoscute rapid. In schimb, Apple a mizat pe faptul că Siri este un asistent virtual fidel și aparent un prieten care răspunde la toate întrebările.

Ei bine Google se axează pe partea fără emoție, partea precisă și creierul computerizat din Star Trek. Partea bună aici este că utilizatorul Android nu va mai fi forțat să foloseaca fraze cheie, ci se va putea destinde și exprima după pofta inimii, atunci când dă comenzi "robotului". Aici Google poate plusa, oferind suport pentru recunoaștere vocală în mai multe limbi decât Siri. Poate astfel va ajunge și limba romana printre ele și vom putea avea un rival pentru Siri, dar în limba noastră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×