Nokia 808 PureView are parte de 4 noi clipuri promoționale - mare atenție la cel cu filmarea și zoomul! (Video)

1.190 ori
<b>Nokia 808 PureView are parte de 4 noi clipuri promoționale - mare atenție la cel cu filmarea și zoomul! (Video)</b>Nokia tocmai a postat pe web 4 noi clipuri promoționale pentru telefonul 808 PureView, faimosul device cu camera de 41 de megapixeli prezentat la MWC 2012. Dintre aceste clipuri m-a impresionat cel mai mult cel cu filmarea de 1080p și modul fantastic...

Nokia tocmai a postat pe web 4 noi clipuri promoționale pentru telefonul 808 PureView, faimosul device cu camera de 41 de megapixeliprezentat la MWC 2012. Dintre aceste clipuri m-a impresionat cel mai mult cel cu filmarea de 1080p și modul fantastic în care se realizează "slide to zoom" la 4X. Uitați-vă mai jos, dacă nu mă credeți.

Mai trebuie să aflați și un detaliu pe care probabil că nu îl știați: Nokia 808 PureView NU va fi lansat în Statele Unite, deci și noi europenii avem ceva exclusivități bune, după ce americanii au avut Lumia 900. Totuși, tehnologia PureView va sosi și pe modelele Windows Phone, care vor ajunge în cele din urmă aici. Secretul din spatele camerei de 41 megapixeli este că realizează fotografii de 5 megapixeli, dar aduna detaliile maxime de la 6 pixeli într-unul singur, un pixel pur. Rezultatul este o fotografie de 5 megapixeli, care poate fi postata ușor pe web și are un nivel incredibil de detaliu.

Atunci când filmați cu Pureview în mod Full HD 360p puteți ajunge și la zoom de 12 X, iar la fotografiile realizate cu camera acestui device se pare că puteți da zoom de până la 3X fără a pierde nici măcar un pic de detaliu. Nokia ne mai promite și o luminozitate fantastică, senzorul de imagine de pe Nokia 808 PureView, oferind cea mai bună iluminare a fotografiilor de până acum. Cât e marketing din aceste promisiuni și cât adevăr vom afla de îndată ce ajunge la noi acest cameraphone, în aprilie/mai, conform zvonurilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×