Nook Tablet unboxing la Mobilissimo.ro - tableta axată pe e-book-uri scoasă din cutie (Video)

1.606 ori
<b>Nook Tablet unboxing la Mobilissimo.ro - tableta axată pe e-book-uri scoasă din cutie (Video)</b>evoMAG.ro tocmai a adus în România o tabletă foarte interesantă, Nook Tablet, care vine ca rival direct al lui Amazon Kindle Fire. Avem de-a face aici cu doi jucători mari pe piața e-reader și e-books, care s-au apucat de tablete. Celor de la...

evoMAG.ro tocmai a adus în România o tabletă foarte interesantă, Nook Tablet, care vine ca rival direct al lui Amazon Kindle Fire. Avem de-a face aici cu doi jucători mari pe piața e-reader și e-books, care s-au apucat de tablete. Celor de la Amazon le-a ieșit pasența, dar hai să vedem dacă și celor de la Barnes & Noble le iese la fel de bine.

Nook Tabletcostă 1399 lei la evoMAG în varianta de 16 GB cu WiFi, iar în Statele Unite modelul de 8GB se bate de la egal cu Amazon Kindle Fire, având prețul identic de 200 de dolari. Barnes & Noble ne pune la dispoziție pe device-ul sau peste 2.5 milioane de cărți, reviste și alte publicații. Tableta de 7 inch vine într-o cutie neobișnuit de lungă, în care găsim încărcătorul, cablul USB, manualul și tableta într-un strat de plastic. Observați că device-ul vine cu o mică "agățătoare", un design care devine tot mai popular, de vreme ce a fost adoptat și de PS Vita (care are chiar 2) și de telefonul Xperia Active.

Nook Tablet ne promite 11.5 ore de citit sau 9 ore de vizionare video și vine din fericire cu slot microSD, spre deosebire de Kindle Fire, care se baza pe cloud pentru stocare. Prima impresie este că tableta este destul de grea pentru diagonala sa, 400 de grame, dar designul este plăcut, iar terminalul este ergonomic. Mai multe detalii aflați din recenzia noastră completă, care va veni săptămâna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×