Nokia 808 PureView pe Windows Phone?

1.920 ori
<b>Nokia 808 PureView pe Windows Phone?</b>Nokia face un teaser puternic pe pagina sa de facebook din SUA pentru modelul 808. Prezentare ar urma să aibă loc mâine. Microsoft a lăsat să se înțeleagă că pregătește ceva ce va uimi tot pe 18 iunie. &nbsp; Se știe parteneriatul dintre...

Nokia face un teaser puternic pe pagina sa de facebook din SUA pentru modelul 808. Prezentare ar urma să aibă loc mâine. Microsoft a lăsat să se înțeleagă că pregătește ceva ce va uimi tot pe 18 iunie.

Se știe parteneriatul dintre Microsoft și Nokia. Nu m-aș mira dacă am vedea Nokia 808 PureView cu Windows Phone pe post de sistem de operare. Stephen Elop a declarat la un moment dat că se lucrează ca tehnologie de pe senzorul de 41 Megapixeli integrat pe 808 PureView cu Nokia Belle OS să fie portată și pe un telefon cu Windows Phone - un sistem de operare mobil mai modern și cu o deschidere mai mare către dezvoltatori de aplicații.

Nu ne rămâne decât să presupunem și să vă ținem la curent. Ar fi interesant să ai tehnologia foto de calitate inaugurată de 808 PureView și un O.S. cu o interfață fluentă, peste 100.000 de aplicații, o suită de dezvoltatori, etc.

Imaginația poate merge mai departe și să ne așteptăm mâine la 808 cu Windows Phone 8. Puțin probabil, dar mai sunt câteva ore și vom avea deznodământul oficial.

Voi ce credeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×