Nokia 808 PureView pus la bătaie contra lui Samsung Galaxy Camera; Iată rezultatele!

2.449 ori
<b>Nokia 808 PureView pus la bătaie contra lui Samsung Galaxy Camera; Iată rezultatele!</b>Samsung Galaxy Camera, adică (dacă vreți) un soi de Galaxy S III cu camera performantă&nbsp;atașată, dar fără funcție de telefon a fost pus la duel recent cu Nokia 808 PureView de către cei de la GSMArena. Suntem cu toții curioși să vedem...

Samsung Galaxy Camera, adică (dacă vreți) un soi de Galaxy S III cu camera performantă atașată, dar fără funcție de telefon a fost pus la duel recent cu Nokia 808 PureView de către cei de la GSMArena. Suntem cu toții curioși să vedem rezultatele, pe care le admiram în imaginile de mai jos. După cum știți deja, Galaxy Camera e deja disponibil la noi în oferta retailerilor, deci e posibil să vă intereseze astfel de comparații.

în primul rând trebuie menționat că Galaxy Camera are o grosime de 19.1 mm, față de cei 13.9 mm ai lui Nokia 808 PureView și faptul că acest device Samsung cântărește 300 de grame, față de cele 169 grame ale telefonului PureView. Mai trebuie să precizăm și că senzorul din Nokia 808 PureView este de ori mai mari decât cel de pe Galaxy Camera și în imaginea de mai jos pot să zic că diferența e în mod clar în favoarea modelului Nokia. Samsung Galaxy Camera se confruntă cu noise, se pare.

Nokia 808 PureView pus la bătaie contra lui Samsung Galaxy Camera; Iată rezultatele!

îl vedem tot pe Nokia câștigând și al doilea duel, în ambele moduri de fotografiere și asta în condițiile în care un Galaxy Camera costa cât unele camere foto midrange și are dimensiuni mai mari decât acestea. Cu Nokia 808 PureView ne jucăm la MWC 2012 și acum ne apropiem de MWC 2013, deci telefonul are un an în spate și încă are performante foto de neegalat. Imaginați-vă cum ne va mai surprinde Nokia pe viitor cu tehnologia foto!

Nokia 808 PureView pus la bătaie contra lui Samsung Galaxy Camera; Iată rezultatele!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×