Numeroase randări ale phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 ajung pe web; se pare că vom primi o baterie de 3500 mAh

1.718 ori
<b>Numeroase randări ale phablet-ului Samsung Galaxy Note 7 ajung pe web; se pare că vom primi o baterie de 3500 mAh</b>Zilele se scurg încet-încet până la debutul lui Samsung Galaxy Note 7, phablet despre care întreg internetul vuiește chiar în acest moment. Cel mai recent leak este reprezentat de către o colecție întreagă de imagini de presă în care ne sunt prezentate

Mai avem doar puțin până la evenimentul Unpacked 2016 în cadrul căruia sud-coreenii de la Samsung vor prezenta oficial phablet-ul Galaxy Note 7, dar până atunci avem ocazia să admirăm noi imagini cu produsul în cauză. Pe web poposește astăzi o întreagă galerie de randări oficiale pentru noul phablet ce se inspiră din design-ul lui Galaxy S7, referindu-ne desigur la display-ul cu muchii curbate ce îi transformă într-un device cu adevărat arătos.

Samsung Galaxy Note 7

Vedem toate cele trei variante de culoare pregătite (auriu, argintiu și albastru), modele ce se afișează și alături de stylus-ul S-Pen ce se va putea elibera din smartphone prin intermediul unui gest de tip click, la fel ca și cel regăsit pe Note 5. În mare parte dotările noului terminal sunt știute, singurul detaliu încă neclar fiind capacitatea bateriei pe care o vom avea la interiorul carcasei unibody.

Un zvon sosit tot astăzi pare a ne indica că vom avea de-a face cu o baterie de 3500 mAh - unitate ce va fi totuși cu 500 mAh mai mare față de cea întâlnită pe phablet-ul Note din 2015. Printre dotările tehnice ale modelului Note 7 vom avem un display QHD de 5.77 inch, 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli cu tehnologie dual-pixel, un scanner de amprente și un scanner pentru iris.

Rămâne ca săptămâna viitoare să aflăm probabil și primele prețuri neoficiale înainte de lansarea ce este programată pentru data de 2 august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×