Opera Ice, un nou web browser pentru Android și iOS vine În februarie (Video)

1.244 ori
<b>Opera Ice, un nou web browser pentru Android și iOS vine În februarie (Video)</b>Opera Software, compania care a creat faimosul browser Opera va prezenta luna viitoare la MWC 2013 o nouă versiune de browser pentru Android și iOS. Pe numele său Opera Ice, acest browser mobil a fost prezentat recent într-o serie de imagini și...

Opera Software, compania care a creat faimosul browser Opera va prezenta luna viitoare la MWC 2013 o nouă versiune de browser pentru Android și iOS. Pe numele său Opera Ice, acest browser mobil a fost prezentat recent într-o serie de imagini și clipul de mai jos.

CEO-ul Opera, Lars Boilesen și alți câțiva specialiști au ținut o întâlnire internă, dar asta se întâmpla înainte de Crăciun, deci ce vedeți mai jos e un stadiu mai vechi al browserului. Opera Ice va rula pe WebKit, nu pe Presto și va fi bazat pe "ascunderea tehnologiei" și o experiență intuitivă. Ideea este de a folosi gesturi pentru a controla elemente cheie ale browserului, precum trecerea la pagina precedentă sau cea viitoare (forward/backward).

Testul lui Ice a fost realizat pe o tabletă, iar cei de la Opera au afirmat că experiența este una full touch și axată pe tablete. După cum se vede și în clip taburile vor fi înlocuite cu iconuri pe Homepage, în vreme ce paginile noi se accesează prin căutare sau scrierea unui URL. Dacă vreți să realizați un bookmark va trebui să apăsați o parte a ecranului și apoi să plasați iconul paginii în ecranul Home al browserului. Opera nu exclude și o lansare pe Windows Phone, unde IE 10 Mobile este destul de apreciat, totuși. Ce părere aveți despre acest browser?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×