Nokia 9 primeşte randări noi, detaliate şi un video la 360 de grade

1.556 ori
<b>Nokia 9 primeşte randări noi, detaliate şi un video la 360 de grade</b>Dacă mai devreme spuneam că leak-urile din jurul lui Nokia 9 Pureview au cam lipsit în ultima vreme, iată că smartphone-ul tocmai ce bifează o scăpare serioasă. Vedem pe această cale o serie de randări 3D detaliate bazate pe scheme

A trecut ceva vreme de când am auzit ceva despre Nokia 9 aka Nokia Penta Lens, telefonul cu 5 camere care ne-a fascinat încă de la început de an. Chiar dacă părea chitit pentru o lansare în 2018, se pare că va sosi de fapt în 2019. Azi vedem o serie de noi randări şi chiar un video la 360 de grade, realizat de @OnLeaks şi 91Mobiles.com.

Nokia 9

@OnLeaks este Steve Hemmerstoffer, redactor Nowhereelse.fr, care pune mereu mana devreme pe schiţe de telefoane nelansate. Le transformă în randări ca acestea pentru ca noi să ne facem o idee legat de cum vor arăta telefoanele viitoare. Cu toate că vedem branding Zeiss în spate, zvonurile afirmă că HMD Global ar urma să folosească tehnologia Pureview pe acest nou device.

Nokia 9

Setup-ul penta lens e la posturi, cu toate cele 5 camere şi fără o protuberanță exagerată. Pentru a completa "constelaţia" de orificii din spate avem şi un bliţ LED. Mi se pare că acest handset are spatele puţin bombat, ducându-mă cu gândul la Xperia XZ2. Clar nu va fi un telefon subţire, la ce optică include, deşi scăpările menţionează o talie de 7.9 mm. Setup-ul penta lens include o cameră telephoto, una wide angle şi una care oferă detecţie a adâncimii.

Nokia 9 are un corp din sticlă şi metal, cu sticlă în spate şi încărcare wireless şi aduce un ecran Quad HD de 5.9 inch cu aspect 18:9. Măsoară 155 x 75 x 7.9 mm şi aduce o singură cameră frontală. Nici urmă de scanner de amprente, probabil integrat în ecran. Nu avem jack audio, deci conectăm căştile la portul USB Type-C. Cum la telefonul acesta se lucrează de ceva vreme, vom avea la bord doar un procesor Snapdragon 845 şi nu 8150, din păcate.

Ar trebui să vină cu până la 8 GB RAM şi 128 GB stocare, plus o baterie de 4150 mAh. Anticipăm o lansare în cadrul MWC 2019, sau cel devreme CES 2019 în ianuarie. Cum vi se par aceste randări?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×