Nokia 900 ajunge pe web Înainte de Nokia World 2011! Iată specificațiile acestei clone de Samsung Omnia 7

1.492 ori
<b>Nokia 900 ajunge pe web Înainte de Nokia World 2011! Iată specificațiile acestei clone de Samsung Omnia 7</b>Pentru că am observat că recent Mobilissimo.ro a fost criticat că laudă Nokia N9, a venit și momentul pentru feedback negativ în privința unui viitor produs al companiei finlandeze. Este vorba despre Nokia 900, al treilea handset cu Windows Phone...

Pentru că am observat că recent Mobilissimo.ro a fost criticat că laudă Nokia N9, a venit și momentul pentru feedback negativ în privința unui viitor produs al companiei finlandeze. Este vorba despre Nokia 900, al treilea handset cu Windows Phone 7.5 Mango pe care îl vom vedea prezentat mâine în cadrul Nokia World 2011. Designul sau arata foarte, foarte mult ca și cel al lui Samsung Omnia 7.

Până acum știam de existența lui Nokia 800, aka Searay și Nokia Sabre, un model mai low end cu design similar lui C7. Acum a apărut și acest al treilea model, ale cărui specificații sunt impresionante și le aflați din lista ade mai jos. Sa fie acesta Nokia Ace, despre care am auzit vorbindu-se recent?

  • OS: Windows Phone 7.5 Mango
  • Display: Clear Black AMOLED, 4.3 inchi
  • CPU: Snapdragon, 1.4 GHz
  • Camera: 8MP, Carl Zeiss, autofocus, bliț dual LED
  • Memorie: 1GB RAM, 512 MB ROM, 16/32GB memorie internă
  • Conectivitate: NFC, Bluetooth 4.0 cu A2DP, WiFi b/g/n
  • Baterie: 1800 mAh

Apreciez aici capacitatea deosebită a bateriei și mărimea ecranului, dar cu o rezoluție de 800 x 480 telefonul nu va ieși în evidență cu nimic. și asta mai ales pentru că are designul prea asemănător cu al lui Samsung Omnia 7, aproape identic chiar.

Nokia 900 specificatii

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×