Nokia actualizează softurile pentru N73 și N93

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.576 ori
<b>Nokia actualizează softurile pentru N73 și N93</b>Nokia a lansat ultimele actualizări pentru dispozitivele N73 și N93 după ce a aflat de nemulțumirile crescânde ale utilizatorilor cu privire la software-ul acestora. O nouă versiune de Nokia Update a fost făcută disponibilă în această...

Nokia a lansat ultimele actualizări pentru dispozitivele N73 și N93 după ce a aflat de nemulțumirile crescânde ale utilizatorilor cu privire la software-ul acestora.

O nouă versiune de Nokia Update a fost făcută disponibilă în această dimineață pentru ca utilizatorii N93 să-și actualizeze software-ul. Aceasta urmează lansării de firmware nou pentru dispozitivul N73 din data de 1 Februarie.

Nokia a lansat serviciul de actualizare firmware DIY în August, anul trecut, și în timp ce mulți utilizatori au beneficiat de actualizările gata de instalat, serviciul a fost afectat de multe probleme.

Instabilitatea inerentă a dispozitivului N93 a condus la suspendarea actualizărilor din Noiembrie, situație rectificată doar de lansarea de azi, deși oricine vizitează Centrul de Service Nokia poate obține o actualizare.

Problemele lui N73 au condus pe mulți la înlocuirea firmware-lui, dar în acest caz, diferite versiuni de soft de la operatori au dezorientat clienții.

Operatorii de rețele au propriile versiuni de soft pentru fiecare dispozitiv, care pot avea diverse aplicații și simboluri suplimentare, precum și setări pre-configurate pentru GPRS, etc.

Aceasta înseamnă că atunci când producătorul lansează o nouă versiune, trebuie să facă diferite versiuni pentru fiecare operator.

Permisiunea acordată utilizatorilor de a-și actualiza singuri terminalul a condus la anumite inconsistențe frustrante – utilizatorii Nokia N73 din rețeaua „3 network” care au dorit să-și folosească dispozitivul cu echipament GPS au aflat că o problemă de Bluetooth fac acest lucru imposibil, și chiar mai rău, nu pot descărca o rezolvare a problemei, în timp ce alți utilizatori ai aceluiași dispozitiv au putut face acest lucru.

Sperăm ca veștile de azi vor însemna că putem să ne luăm adio de la aceste probleme. Bine, putem totuși spera.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×