Nokia ar putea lucra la un serviciu de download al filmelor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 989 ori
<b>Nokia ar putea lucra la un serviciu de download al filmelor</b>Ultimele zvonuri din tabara Nokia afirma ca vom vedea pe langa Nokia Music Store si un serviciu de download al filmelor, un posibil rival pentru popularele Netflix sau Xbox Live Marketplace. In vreme ce Nokia Music Store a fost lansat doar in cateva tari...

Ultimele zvonuri din tabara Nokia afirma ca vom vedea pe langa Nokia Music Store si un serviciu de download al filmelor, un posibil rival pentru popularele Netflix sau Xbox Live Marketplace.

In vreme ce Nokia Music Store a fost lansat doar in cateva tari din lume si fara prea mare tam-tam, serviciul video isi va face numele auzit cu usurinta. Nu cunoastem detalii despre acesta inca, in afara faptului ca va trebui sa platim o taxa lunara pentru a beneficia de streaming nelimitat al clipurilor video in format H.264 si la rezolutie de 320 x 240 pixeli (cu sunet AAC stereo la 96 kbps).

Filmele pot fi vizionate pe telefon sau pe televizor, prin intermediul functiei TV-Out de pe telefoanele Nokia din seria N. Cea mai interesanta si unica parte a serviciului este faptul ca veti putea cumpara un alt film oricand in timpul playbackului, apasand o singura tasta. Apoi, filmul va va fi trimis peste noapte, prin intermediul unui retailer partener Nokia. Nu avem de-a face chiar cu un serviciu similar cu cele set top box, dar suntem siguri ca ideea celor de la Nokia va prinde, in special daca tarifele sunt reduse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×