Skyfire aduce experienta full browsing pe telefonul mobil

1.238 ori
<b>Skyfire aduce experienta full browsing pe telefonul mobil</b>Skyfire tocmai a lansat un nou browser mobil, in faza beta, iar cei care au avut ocazia sa-l testeze declara ca avem un rival pe masura lui Opera Mini sau a lui Safari. Browserul Skyfire doreste sa ofere o experienta de navigare stil desktop pe...

Skyfire tocmai a lansat un nou browser mobil, in faza beta, iar cei care au avut ocazia sa-l testeze declara ca avem un rival pe masura lui Opera Mini sau a lui Safari.

Browserul Skyfire doreste sa ofere o experienta de navigare stil desktop pe terminalele mobile. Pe langa faptul ca reformateaza paginile web si suporta zoom si scalare, acest browser se poate mandri si cu suport pentru Flash si Ajax. Softul ofera acces la functiile esentiale ale celor 2 tehnologii, bazadu-se pe resursele sale externe pentru a o face, neavand astfel nevoie sa exploateze dotarile hardware ale telefonului.

Clientul Skyfire a fost lansat astazi in versiunea pentru Windows Mobile, iar un beta compatibil Symbian S60 va sosi destul de curand. Una dintre persoanele care au testat browserul timp de 3 luni afirma ca acesta este uimitor, in special atunci cand folositi o conexiune 3G. Navigarea este simpla si rapida, iar zooming-ul (in/out) pe site-uri este eficient. Interesant este faptul ca acest utilizator a afirmat chiar ca Skyfire il va intrece chiar si pe Firefox Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×