Nokia ar putea pregăti un device Windows Phone 8.1 cu numele de cod Martini

Autor:  | Publicat în:  Nokia 614 ori
<b>Nokia ar putea pregăti un device Windows Phone 8.1 cu numele de cod Martini</b>După ce update-ul Windows Phone 8.1 va fi prezentat oficial în luna aprilie de către Microsoft, așteptăm pe piață o serie de device-uri ce vor veni preinstalate cu acest OS. Recent, contul de Twitter @evleaks a postat un prim indiciu cu privire la...

După ce update-ul Windows Phone 8.1 va fi prezentat oficial în luna aprilie de către Microsoft, așteptăm pe piață o serie de device-uri ce vor veni preinstalate cu acest OS. Recent, contul de Twitter @evleaks a postat un prim indiciu cu privire la un terminal WP 8.1 dezvoltat de către Nokia, unul dintre cel mai mare producător de terminale Windows Phone.

Device-ul în cauză poartă numele de cod Martini, dar din păcate autorul postării nu ne oferă o imagine cu acesta, ci doar precizează faptul că va fi un nou device Windows Phone 8.1, sistem de operare cunoscut și sub denumirea de Windows Phone Blue.

Potrivit ultimelor informații din partea dezvoltatorilor, noul update Windows Phone 8.1 va aduce asistentul virtual Cortana, și o mulțime de alte funcții software cum ar fi posibilitatea de personalizare a background-ului cu imagini.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×