Serviciul Google Docs va primi În curând funcția Voice Typing

Autor:  | Publicat în:  Google 579 ori
<b>Serviciul Google Docs va primi În curând funcția Voice Typing</b>Deși faimosul serviciu Docs prezent în pachetul Google Drive oferă o mulțime de facilități pentru utilizatori, iată că acesta va avea în curând o altă funcție binevenită, și anume Voice Typing, modalitate prin care redactarea textelor va fi...

Deși faimosul serviciu Docs prezent în pachetul Google Drive oferă o mulțime de facilități pentru utilizatori, iată că acesta va avea în curând o altă funcție binevenită, și anume Voice Typing, modalitate prin care redactarea textelor va fi mult mai facilă.

Postarea cu pricina care ne informează despre această nouă funcție vine de pe Google+, mai precis de la  Marques Brownlee, youtuber care a devenit cunoscut pentru numeroasele materiale video din domeniul tech încărcate pe rețeaua de socializare YouTube.

Ne așteptăm ca pentru început, funcția Voice Typing să fie oferită doar în engleză, și mai apoi și în alte limbi. Rămâne de văzut cât de folositoare și precisă se va dovedi această funcție odată cu introducerea sa în Google Drive.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×