Nokia are nevoie de o schimbare radicala la capitolul look al interfatei? Aflam parerea fanilor

1.939 ori
<b>Nokia are nevoie de o schimbare radicala la capitolul look al interfatei? Aflam parerea fanilor</b>Cei de la mynokiablog.com au efectuat recent un sondaj, incercand sa afle parerea fanilor Nokia despre iconurile si fonturile standard de pe terminalele produse de finlandezi. Aparent, 68.6% dintre cei care au votat doresc sa le schimbe pe acestea, in...

Cei de la mynokiablog.com au efectuat recent un sondaj, incercand sa afle parerea fanilor Nokia despre iconurile si fonturile standard de pe terminalele produse de finlandezi. Aparent, 68.6% dintre cei care au votat doresc sa le schimbe pe acestea, in vreme ce 10% doresc sa modifice doar iconurile, fiind multumiti de fonturi.

8.7% doresc sa schimbe doar fonturile, in vreme ce 12.6% nu doresc sa schimbe nimic. Interfata lui Symbian a fost mereu o problema pentru Nokia, in special in comparatie cu platformele folosite de rivalii sai. Uitati-va numai la HTC Sense si la MOTOBLUR, sau la TouchWiz, de la Samsung, pentru a afla ce inseamna sa fii user-friendly.

Nokia Tube - N8

Nokia N8 este un exemplu perfect de hardware excelent, dar software defectuos, dar nu din cauza lui Symbian, ci pentru ca acestui OS ii lipseste o interfata moderna. Symbian^3 ne da sperante ca se poate mai bine, dar diferentele intre aceasta platforma si chiar Symbian^1 nu sunt foarte mari, astfel ca ramane ca Symbian^4 sa produca revolutia.

Exista totusi si alta solutie, OS-ul MeeGo, de asemenea adoptat si dezvoltat de Nokia (plus Intel), dar destinat mai degraba smartphone-urilor, netbook-urilor si tableturilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×