Nokia are o enigma pentru tine...

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.257 ori
<b>Nokia are o enigma pentru tine...</b>Nokia are planuri mari pentru aceasta vara. Cel putin asta dovedeste site-ul OpenAtYourOwnRisk.com , creat pe serverele companiei. Veti avea nevoie de Flash pentru a deschide acest site, dar si de un oarecare talent la aranjarea simbolurilor. Combinatia...

Nokia are planuri mari pentru aceasta vara. Cel putin asta dovedeste site-ul OpenAtYourOwnRisk.com , creat pe serverele companiei. Veti avea nevoie de Flash pentru a deschide acest site, dar si de un oarecare talent la aranjarea simbolurilor.

Combinatia nu este greu de ghicit, dar ceea ce veti vedea dupa rezolvarea enigmei este destul de bizar. Ni se prezinta o serie de rotite si angrenaje circulare puse in miscare si troznind, dar si o serie de intrebari si ghicitori. Astfel, aflam ca in urma cu cateva sute de ani un clip video foarte ciudat a fost "pus" intr-o cutie secreta, incuiata cu 4 sigilii.

Indicii pentru a deschide aceasta cutie au fost ascunse in importante artefacte, cum ar fi becul lui Edison, Apollo 11 si Nokia Download Store. Enigma va fi dezvaluita lunea viitoare si va puteti inregistra pe baza e-mail-ului pentru a fi anuntati atunci cand sigiliile se vor desface. Ce ar putea fi misteriosul obiect enigmatic/clip?

Sa fie o prezentare a lui Nokia Tube? Ce parere aveti? Sa fi decis Nokia sa abordeze o lansare in stil Indiana Jones/Lara Croft/Codul lui Da Vinci?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×