Pilula de fun: un telefon mobil mai tare decat cel mai tare telefon mobil

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.224 ori
<b>Pilula de fun: un telefon mobil mai tare decat cel mai tare telefon mobil</b>Ce XPERIA X1? Ce HTC Touch Diamond? Sumsing Turbo 3000 Xi Multitask este viitorul. Telefonul nu este dotat cu touchscreen, sau memorie de 32GB, sau o camera de 10 megapixeli. Ce face handsetul atat de special? Aflati din clipul urmator: Ei bine trebuie sa...

Ce XPERIA X1? Ce HTC Touch Diamond? Sumsing Turbo 3000 Xi Multitask este viitorul. Telefonul nu este dotat cu touchscreen, sau memorie de 32GB, sau o camera de 10 megapixeli. Ce face handsetul atat de special? Aflati din clipul urmator:

Ei bine trebuie sa aflati ca Sumsing Turbo 3000 Xi Multitask poate spala vase, dar poate functiona si ca aparat de barbierit. Handsetul functioneaza si ca o imprimanta portabila, poate umfla cauciucuri, sau va poate resuscita o ruda care tocmai a facut infarct. Observati faptul ca prezentatorul din fundal repeta mereu cuvantul "patentat" ridiculizand clipurile reale care prezinta handseturi si le lauda prea mult.

Revenind la Sumsing Turbo 3000 Xi Multitask, aflam si ca terminalul poate fi folosit ca o masina de calcat, ca un uscator de par, o muzicuta sau un ... termometru pentru zonele mai speciale ale corpului. Nu in cele din urma acest "Sumsing" va avea si o functie de incalzire, prin intermediul careia se va incinge ridicand temperatura camerei. Daca aveti pofta de un sandwich, handsetul intra in actiune incalzind imediat felii de cascaval sau paine intre clapeta si tastatura sa.

Clipul se incheie apoteotic cu o functie de autodistrugere, ideala pentru a combate furtul de telefoane mobile.

Sumsing Turbo 3000 Xi Multitask:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×