Apple comanda 50 de milioane de cipuri iPhone NAND de la Samsung

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.205 ori
<b>Apple comanda 50 de milioane de cipuri iPhone NAND de la Samsung</b>Conform celor de la DigiTimes, Samsung, cel mai important furnizor de memorie Flash din lume si-a amanat toti clientii de dragul celor de la Apple, care au beneficiat de tot stocul sau de cipuri NAND, echivalentul memoriilor de 8GB. Comanda o urmeaza pe...

Conform celor de la DigiTimes, Samsung, cel mai important furnizor de memorie Flash din lume si-a amanat toti clientii de dragul celor de la Apple, care au beneficiat de tot stocul sau de cipuri NAND, echivalentul memoriilor de 8GB.

Comanda o urmeaza pe cea din iunie, de alte 25 de milioane de astfel de cipuri. Samsung si-a informat restul clientilor ca va "taia aprovizionarea" de cipuri NAND, in vreme ce-si va indeplini contractul cu Apple. Aceasta micsorare de stocuri vine pe fondul scaderii productiei companiei in aprilie si mai, pentru a evita suprasolicitarea.

Daca cifrele sunt reale, inseamna ca ar trebui sa ne asteptam la o avalansa de iPhone-uri 3G incepand cu data de 11 iulie. Daca va mirati de faptul ca aceste cipuri reprezinta echivalentul memoriilor de 8GB, atunci trebuie sa aflati ca ele pot fi folosite si pe iPhone-urile de 16GB. Un calcul al celor de la Engadgetmobile arata ca Apple ar putea lansa pana la 2.1 milioane de iPhone-uri de 8GB si incat pe atat modele de 16GB, in urma comenzii sale efectuate de Samsung.

Va afecta oare aceasta capacitatea de productie a celor de la Samsung?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×